Dreptul Muncii

Dreptul Muncii

Uneori, între angajați și angajatori pot surveni anumite neînțelegeri în raporturile de muncă. Astfel, există litigii individuale de muncă sau litigii colective de muncă iar avocații Spring Lawyers reprezintă cu succes ambele tabere. Indiferent de poziția clientului nostru, suntem pregătiți să îi apărăm interesele cu devotament și integritate.

De ce să apelezi la noi pentru probleme în dreptul muncii

Ne ocupăm în mod curent de prevenirea litigiilor între angajat și angajator, de apărarea intereselor celor pe care îi reprezentăm
Deținem experiență și avem rezultate remarcabile atât în procedurile amiabile cât și în cele contencioase
Oferim soluții viabile și altenative ingenioase
Mediem și negociem până la atingerea rezultatului dorit de client

Spețe pe care le putem soluționa

Reprezentare și asistență juridică, atât pentru angajați, cât și pentru angajatori, în legătură cu încheierea, modificarea și desființarea contractelor individuale de muncă, contractelor colective de muncă, beneficii și stimulente, concediere abuzivă, discriminare la angajare și alte litigii de muncă, inclusiv încălcări ale clauzei de neconcurență si confidențialitate. Oferim consultanță juridică atât companiilor cât și angajaților, ne ocupăm de redactarea cererilor și contestațiilor necesare, negociere de contracte și nu numai.