Drept Administrativ și Achiziții Publice

Drept Administrativ și Achiziții Publice

Expertiza Spring Lawyers este nu doar vastă prin numărul mare de proceduri de achiziție în care am fost implicați ci și sofisticată prin complexitatea spețelor în care am acordat consultanță, practica de Achizitii valorificând la maxim întreaga expertiză a specialiștilor noștri în domeniu. Pe baza experienței noastre în domeniul dreptului administrativ, fiecare client știe că are alături o echipă pregătită să îi ofere consilierea necesară astfel încât orice risc ce poate apărea în cazul achizițiilor publice să fie înlăturat!

De ce să apelezi la noi pentru probleme în dreptul administrativ și achiziții publice

Oferim asistență pentru și în fața instituțiilor publice în materie administrativă și fiscală
Asistăm sau reprezentăm clientul în fața organelor de control
Reprezentăm atât persoane fizice cât și companii private dar și instituții publice
Suntem alături de tine pe durata întregului proces de achiziție
Calculăm riscurile de ordin legislativ sau fiscal și le aducem la cunoștință clientului
Suntem serioși, profesioniști și întotdeauna prompți

Spețe pe care le putem soluționa

Ne place să urmărim îndeaproape procesul tranzacțional și să ne oferim întreaga asistență pe parcursul procesului. Oferim asistență în cazul procedurilor de transfer de active și pasive dar ne ocupăm și de redactarea întregii documentații juridice corespunzătoare.

Ne ocupăm de recuperarea taxelor datorate de contribuabili sau plătite fără temei legal, oferim consultații juridice, redactări de acțiuni, anulări de acte ale administrației publice locale, acțiuni de contencios administrativ, asistență juridică și reprezentare în fața autorităților pentru anularea unor acte administrative adoptate de autorități, îndrumare în suspendarea sau anularea anumitor documente.